Ефективното лечение на рак - Въпроси и отговори

Как продуктът  FOLAXAN  може да ви помогне ?

FOLAXAN  е модерен натурален продукт с уникална комбинация от активни съставки, които по естествен начин помогат при лечение и превенция на ракови заболявания.

Как се използва продуктът FOLAXAN  ?

1-3 капсули 3 пъти на ден, наи-добре след хранене. Дозата се приема с достатъчно количество течност. Продуктът FOLAXAN може да се използва дългосрочно. Позитивни резултати могат да се наблюдават след 2-4 седмици. Препоръчителните схеми на дозиране, вижте раздела " Дозировка "

Какви нежелани странични реакции могат да настъпят при използването на FOLAXAN?

Продуктът FOLAXAN е много добре поносим, не създава зависимост и не са известни странични ефекти. Не са известни противопоказания.

Безопасно ли е използването на FOLAXAN ?

Продуктът  FOLAXAN  е 100% натурален,  с безопасна и балансирана формула, съдържа естествени съставки, които са безопасни за нашето здраве.

Може ли да се използва по време на лечебни процедури ?

Продуктът FOLAXAN  е уникален продукт на базата на естествени съставки , без странични ефекти, не пречи на никакви медицинско-онкологични лечебни процедури и може да се използва паралелно по време на прилагането на стандартни онкологични лечебни методи като има синергетичен ефект и значително усилва ефективността на терапията.

Лекарство ли е  FOLAXAN ?

FOLAXAN е хранителна добавка, съдържа само безопасни натурални съставки. Предлага се без рецепта във всички аптеки в Чехия.

Къде може да се закупи продуктът FOLAXAN ?

Продуктът FOLAXAN  може да бъде закупен във всички аптеки  в България, на www.farmar.bg   или в онлайн магазина:

www.zdrava-lekarna.bg

 

Folaxan

хранителна добавка

Folaxan
 • Folaxan 9 броя,
  Цена693,00 лв
   
 • Folaxan 6 броя,
  Цена498,00 лв
 • Folaxan 3 броя,
  Цена264,00 лв
 • Folaxan 1 брой,
  Цена92,00 лв