Отзиви

Кичка Павлова

От две години си купувам редовно FOLAXAN. Имах рак на гърдата и започнах да го приемам малко след като откриха заболяването. Резултатите на туморните маркери постепенно започнаха да се подобряват, като в един момент се застопориха. Всички около мен са удивени от резултата. Продължавам да го приемам редовно, като спазвам схемата, която е в препоръките – 3 месеца го пия и 1 почивам. За нещастие, майка ми също се разболя от рак и от известно време го поръчвам и за нея. При нея също резултатите са феноменални. Готова съм да споделя личния си опит и с други хора, които имат нужда от помощ и търсят алтернативно лечение. Всеки, който желае може да ме открие на тел: 0888 711 433. Моля да ме търсите между 12:00 и 17:00ч.

Даниела Илиева

Поръчвам FOLAXAN за мой близък. Беше проведено лечение с химиотерапия. Откакто приема FOLAXAN състоянието му е стабилно, не се наблюдава влошаване или разрастване на раковите клетки.

Ивелина Попова

Тя приема FOLAXAN редовно от две години. Следва схемата да го приема 3 месеца и 1 месец да почива. Наблюдава застопоряване на туморните маркери. Приема го по повод рак на гърдата.

Красимир Атанасов

Диагностициран съм с рак от външната страна на белия дроб и метастази по гръбначния стълб. Подлагам се на химиотерапия и комбинирам лечението си с FOLAXAN. Приемам го редовно вече 4 месеца. В момента болестта е стопирана. Не се наблюдава развитие или увеличаване на броя на метастазите. Лекарите установяват, че е в ремисия.

Минка Иванова

Много съм доволна от продукта. Оперирана съм два пъти за рак в черния дроб, последната операция беше на 4 юли.  Започнах да пия FOLAXAN след проведена химиотерапия и нямам разсейки. Силно вярвам в продукта.
 

Таня Василева   

Нямам проблем с добавката, не съм усетила каквито и да е странични ефекти. Взимам 2 таблетки FOLAXAN 3 пъти дневно, в момента взимам 4 капсули дневно. Много съм доволна, пия го редовно и продължавам.

Ицка Павлова

Използвам FOLAXAN от три години за майка ми. Откакто започнахме да го прилагаме тя се чувства много добре и не е правила химиотерапии, просто ги отказваме. Има разлика в туморните маркери, когато го пие и ако го спре. При прием всичко се нормализира и започват да скачат, ако не го приема. Много съм доволна и продължавам да го поръчвам.

Виолета Николова

Приемам FOLAXAN от три години редовно. Пия го по повод на рак на гърдата. Туморните ми маркери са застопорени, когато го пия. Обикновено пия FOLAXAN 3 месеца и след това почивам 1 месец. 

Николай Маринов

За първи път чух за FOLAXAN от лекар, извършил хиляди операции и е разбрал за продукта от свои колеги. Той ми каза за FOLAXAN след като бях провел химиотерапия. Продуктът е много добър и се чувствам много добре от него. Препоръчвам го и на други хора с моето заболяване, защото усещам резултатите.