Дискусия, консултация

    

  • Уникалната и балансирана комбинация от екстракти на лечебни растения, богати на танини и аминокиселини в продукта FOLAXAN ефективно унищожава раковите клетки (предизвиква апоптоза) и е дори по-силна от повечето химиотерапевтични средства, при това няма отрицателно въздействие върху здравите клетки .
  • Ефективно атакува и унищожава злокачествените клетки (включително техните метастази)  на повечето ракови заболявания като рак на кожата, на дебелото черво и ректума,  на стомаха, на гърдата, на простатата, на яйчниците, на хранопровода, на белия дроб и бронхите, на черния дроб, на панкреаса, левкемия и др.
  • За разлика от химиотерапията екстрахираните съставки на FOLAXAN избирателно атакуват и унищожават само раковите клетки (включително техните метастази) - предизвиква апоптоза в раковите клетки. Не вредят на здравите клетки.
  • Изследванията показват, че екстрактите от лечебни растения, богати на танини и аминокиселини в продукта FOLAXAN могат успешно, безопасно и ефективно да се борят срещу раковите заболявания, терапията е изцяло натурална,  не причинява нежелани реакции като силно гадене, загуба на тегло, загуба на коса  като не вредят на здравите клетки.